De vloerenspecialist

Wij van Optix bieden u volledige verzorging en onderhoud van uw vloeren.
Ongeacht type vloer, bij ons zijn uw vloeren in goede handen.

Advies op maat

Wij hebben kennis van zaken en geven u graag eerlijk advies.

Onderhoud van elke vloer

Ongeacht type vloer, wij kunnen het voor u onderhouden.

Vloerenreiniging

Wij gaan graag voor u aan de slag en laten uw vloeren weer stralen.

Volledige verzorging van uw vloeren

Wij verzorgen uw vloeren

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel onderhoud. Wij bieden volledige verzorging van uw vloeren. Of het nou gaat om samengestelde natuurlijke vloeren of gietvloeren, wij hebben kennis van zaken en gaan graag voor u aan de slag.

onze medewerkers laten uw vloeren stralen

Goed opgeleide medewerkers

Wij werken met medewerkers die goed opgeleid zijn. Ze krijgen regelmatig cursussen. Tevens screenen wij al onze medewerkers voor uw en onze veiligheid. Door producten van enkel topproducenten te gebruiken tonen wij aan dat wij kwaliteit en milieu centraal zetten. Met onze kennis en kunde straalt uw vloer weer. Ook voor advies bent u bij ons op het juiste adres.

Onze diensten

vloer-tapijt

Tapijt

Wat was uw tapijt toch mooi? Wij zorgen de kleuren er weer uit springen.

linoleum

Linoleum

Het is algemeen bekend dat linoleum erg lang meegaat. Maar is het ook nog mooi? Met onze regelmatige reiniging blijft het nog heel lang mooi.

keukenreiniging

Keukenreiniging

(Brand)veiligheid en hygiëne zijn belangrijk als het gaat om uw keukeninstallaties. Wij voeren regelmatig dieptereiniging voor u uit.

hout-reiniging

Hout

Ook uw houten vloer reinigen wij met de grootste zorg. Wij geven u ook advies over hoe u nog heel lang uw houten vloeren stralend kunt houden.

witte-vloer

Natuursteen

Natuursteen vloer staat voor stijl & luxe. Als er vuil op blijft kleven verliest het zijn glans. Wij zorgen ervoor dat uw natuursteen vloer weer zijn glans terugkrijgt.

industrieel-vloer

Industrieel vloer

Het reinigen van uw industrieel vloer is niet alleen goed voor het levensduur en uitzicht, maar ook voor veiligheid van uw klanten en collega’s.

parkeergarage

Parkeergaragevloer

Vloeren van een parkeergarage zorgen voor de waardering bij de bezoekers. Een goede indruk laat je achter met schone vloeren.

kauwgom

Kauwgom verwijderen

Kauwgom op uw vloer is hardnekkig en vervelend om te verwijderen. Met onze milieuvriendelijke wijze lossen wij de kauwgom binnen mum van tijd op.

plafond

Hoogte reiniging met camerasysteem

Hoge oppervlakken zoals hoog liggende constructiedelen, kabelgoten en armaturen reinigen wij met behulp van een camerasysteem.

bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak

Nu de bouwwerkzaamheden af zijn moet alles nog goed stralen. Wij zorgen voor een goed resultaat.

meubelreiniging

Meubelreiniging

Meubels met veel vuil en stof zien er gauw oud uit. Met de juiste reiniging die wij doen ziet het er weer uit zoals het ooit was.

computerreiniging

Computerreiniging

Al uw ICT-apparatuur dient goed gereinigd te worden voor optimale prestaties en hygiëne. Uw computers, randapparatuur, telefoons en technische ruimtes blijven langer goed.

Onze opdrachtgevers

Vraag een vrijblijvende offerte aan.